Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Dalstorps Idrottsförening
Passion Glädje Gemenskap Hälsa
Bli medlem i Dalstorps Idrottsförening
BLI MEDLEM
Asarum-Dalstorp 1-0
2019-06-20 23:52
Det blev förlust i Blekinge efter en blek insats. 
Varit en jobbig vecka  där 5 av våra startspelare mot Karlskrona i lördags insjuknade och ej kunnat tränat i veckan. Samtliga var med idag och försökte så gott de kunde. Vi ska inte skylla förlusten på det, för kvalitén i bolltouch och mottagningar var långt ifrån vad vi är vana av att se. Matchen börjar inte bra då Asarum tar ledningen efter ett misslyckat utkast från Hallqvist som tar i ryggen på Mark. Bollen går fram till Asarums afrikan som drar till och får på en grym träff som sitter otagbart för Hallqvist. Detta redan i 4:e minuten. Asarum backar sedan hem. Vi försöker hota utan att skapa något av värde tills domaren blåser straff efter att Hugo Svensson blivit fälld i 39:e minuten. Tyvärr missar Hugo straffen. Ett par minuter senare kommer nästa gratis chans då Asarums mittfältare klumpigt sätter dobbarna i Forsblads ansikte. Rött direkt och vi var plötsligt en man mer i ca 50 min.
Andra halvlek trycker vi på, men chanserna vi skapar är mest på chans bollar och fasta situationer. Mark är närmast med en nick i ribban. Asarum håller undan och vinner med 1-0.
Sammanfattningvis gör vi en väldigt blek insats där vi är väldigt besvikna på insatsen.

Matchfakta: Asarum-Dalstorp (1-0) 1-0
1-0(4) 
Gultkort: Björn Arnesson, Hugo Svensson 
Publik: 200

//Mojje
Förlust mot FK Karlskrona
2019-06-17 21:51

Dalstorp förlorade toppmötet mot gästande FK Karlskrona. Det var en ganska underhållande och välspelad match som de 345 åskådarna fick se.

Matchens enda mål kom i den 37:e minuten när Karlskrona erövrade bollen på mittplan. Gästernas kraftfulle forward Alexander Pettersson avslutade anfallet med ett snabbt skott upp i nättaket efter pass från Adam Larsson.

Förberedelserna stördes en del för hemmalaget då Norrby sent på fredagen kontaktade Dalstorp och meddelade att Hugo Svensson ej var tillgänglig för DIF i lördagens match, då han blivit uttagen i Norrbys trupp mot Varbergs BOIS.

                         

Dalstorp började matchen bra och Daniel var pigg på sin kant. Flera bra chanser skapades men tyvärr var det sällan som DIF:s avslut gick på mål. Daniel, Björn, Forsblad och Isak hade flera bra lägen i första halvlek. Karlskrona var inte ofarliga heller. Många långa uppspel där man försökte nå Alexander Pettersson, vilket man lyckades med i den 37:e minuten, 0 – 1. Dalstorp krigade på bra i värmen. Isak hade två bra lägen. Första driver han in i straffområdet från kanten men avslutet går strax utanför. Vid andra läget får DIF en frispark lite utanför straffområdet. Isak får bra träff men gästernas målvakt tippar bollen till hörna. På hörnan får Karlskrona en farlig kontring som utmynnar i en resultatlös hörna. Första halvlek går ända upp till 61 minuter innan domaren blåser för halvtidsvila. En bra och tät halvlek där det kunde blivit flera mål.

                         

Andra halvlek tar DIF kommandot direkt. Karlskrona backar medvetet hem för att slå vakt om sin ledning. Dalstorp fortsätter att skapa chanser. Björn har en bra chans men skjuter över, fint förarbete av Daniel. Trots spelövertag har hemmalaget svårt att komma till avslut i motståndarnas straffområde.  Karlskrona klarar att freda sitt mål matchtiden ut och tar med sig tre poäng hem. Noteras kan att inte en enda varning delades ut i matchen.

 

Dagens DIF-lag:

 

Hallqvist,

Chrille, Marc, Boda, Järsenholt

Isak, Anton, Björn, Hugo A(61), Daniel(75)

Forsblad.

 

Bänken: Rickard, Elias, Lid, Benjamin(61), Zeb(75), Anders

Veckans rad
2019-06-15 14:12
Här är veckans rad för V75 i Boden, nu håller vi tummarna!!
 
Spela trav med DIF till helgen
2019-06-13 23:22

Vi kör ett andelsspel nu till helgen igen! Den här helgen går V75 i Boden, så var med på en eller flera andelar!

Varje andel kostar 100kr där 20kr går till DIF och 80kr till spel på V75. Vid vinst så sponsrar du DIF med 20% och 80% av vinsten fördelas på varje andel.

 

 

Regler för supporterspelet:

1.      Pris för andel 100kr. Man får köpa obegränsat antal andelar. 20% av insatsen sponsrar du DIF. 80% av insatsen till spel på V75.

2.      Swisha din insats till nummer 123 099 2164 "DIF Trav"

3.      Anmälan stänger Fredag kl 20 på spelveckan

4.      Lördag efter kl 13, på spelveckan, kan du hämta V75 raden på DIF:s hemsida

5.      Vid vinst går 20% av vinstsumman till DIF och 80%tillbaka till spelarna som delas på antalet andelar.

6.      Vinst återbetalas till ditt mobilnummer via Swish

A-Lag och Utvecklingslag
Referat: Hässleholms IF - Dalstorps IF
Seger mot Hässleholms IF
2019-06-07 18:44, A-Lag och Utvecklingslag

I ett stekande hett solsken tog Dalstorps IF sina första poäng i Hässleholm.

Förra året blev det två klara förluster. I år lyckades DIF bättre. Med lite

tur och en storspelande Jesper Hallqvist i målet kunde man vinna matchen med 1 – 0. Målskytt var Isak Johansson.

A-Lag och Utvecklingslag
Förlust för U-laget!
2019-05-31 17:19, A-Lag och Utvecklingslag

Dalstorps U-lag förlorade måndagens match borta mot Anderstorp. Matchen

Slutade med hemmaseger 1 – 0. Dalstorp skapade en hel del chanser men lyckades inte förvalta dom till mål. Mycket beroende på Anderstorps duktige målvakt. Nu på måndag är det hemmamatch kl 19.00 på Dalshov.

Laget mot Anderstorp:

 

Jakob

Bygård, Lid, Elias, Kevin

Zeb, David, Chrille, Adde

Daniel, Broman

Avb: Joel, Rasmus

BLI MEDLEM
Nyheter från vår verksamhet
P/F10, 13/06 20:21 
Boll & Lek, 09/06 21:26 
A-Lag och Utvecklingslag, 07/06 18:44