Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Dalstorps Idrottsförening
Passion Glädje Gemenskap Hälsa
Bli medlem i Dalstorps Idrottsförening
BLI MEDLEM
Fredagsspinning 21/2
2020-02-17 14:41
Välkomna att börja spinna igång helgen. Nu på fredag kör vi fredagsspinning med start kl. 16.30. Detta kör vi några veckor fram över, håll koll på bokningssidan och säkra din plats redan nu. 
Varmt välkomna! 
Inställd match.
2020-02-14 10:13
Tyvärr blir det ingen träningsmatch i morgon, lördag!
Ullared fick inte ihop lag pga. sjukdomar och skador.
/Fotbollsgruppen.
Träningsmatch
2020-02-11 11:10
Dalstorps IF - Ullareds IK
Lördag 15 februari 
kl: 14.00 på Dalshov
Viktig kompetens till Dalstorps IF!
2020-02-07 21:08

Fotbollssektionen är glada att kunna meddela att Tony Fagerdahl numera är en del av organisationen runt seniortruppen. Tony kommer hjälpa till med ovärderlig kunskap om fysträning, kost och återhämtning. Ursprungligen är Tony från Stockholm och han kommer till Dalstorp med ett långt och imponerande CV.

 

Tony har hjälpt och coachat en lång rad elitidrottare. Då är det inte bara fotbollslag utan även ishockeylag och handbollslag har nått väldigt fina resultat med Tonys hjälp. De största klubbarna i Stockholm, Frölunda HC och Skellefteå AIK för att nämna några. 2015 gick VM i Falun. Som skidintresserade kanske minns gick en viss norrman väldigt starkt och även där hade Tony en del i framgångarna. Har du läst så här långt så tror jag att du börjat förstå både bredden och djupet i Tonys kunskaper.

 

Vad vi är ännu gladare för är att det är en föreningsmänniska av rang som flyttat till byn. Under hösten kunde man ofta se familjen Fagerdahl på Dalshovs läktare. Dessutom har truppen, på Tonys initiativ, fått en gedigen föreläsning om hur de bör tänka kring kost och återhämtning i samband med fysisk aktivitet.

 

Alla spelare har fått chansen att göra tester som bland annat visar energinivåer i celler och kroppsammansättning. Med den informationen har Tony, i samråd med övriga ledare, kommit med rekommendationer om träning och kost till alla spelare i laget. Målet över säsongen är att vi ska ha en trupp som håller sig fri från onödiga skador och som får bästa möjligheterna att utvecklas. Under året kommer spelarnas framsteg att mätas löpande för att se till att vi gör så rätt som möjligt.

 

Tony Fagerdahl driver tillsammans med Frida företaget Hälsa & Idrott Ulricehamn. Frida är även specialistläkare inom allmänmedicin och idrottsläkare. Dom vill hjälpa företag och individer att anamma en hälsosam livsstil på lång sikt som hjälper vanligt folk nå sina mål och hitta en balans i livet. Med hjälp av sin kombinerade kunskap, erfarenhet och avancerade teknologiska instrument är deras mål att du ska nå dina. Undertecknad hade förmånen att lyssna på Tonys föreläsning och det som gjorde allra störst intryck på mig var att det inte handlar om att göra allt rätt. Det räcker att göra allt lite mindre dåligt.

 

Avslutningsvis vill vi å Dalstorps IFs vägnar hälsa Tony och Frida varmt välkomna till Dalstorp.

Träningsmatch
2020-02-05 10:09
Dalstorps IF - IK Tord
Lördag 8 februari
Kl: 14.00 på Dalshov
BLI MEDLEM
Nyheter från vår verksamhet
P12, 21/01 21:19 
P/F10, 20/11 17:29 
Boll & Lek, 29/09 10:28 
P/F8, 23/09 07:57 
P/F8, 23/09 07:57