Välkommen till Dalstorps IF!

Dalstorps IF grundades 1949 och har idag ca 800 medlemmar. Dalstorps IF bedriver Seniorfotboll, Ungdomsfotboll, samt Gym & Motion. Sedan December 2015 är vi certifierade som "Utmärkt förening" av Tranemo kommun och SISU. Mer om detta finns att läsa om i "Vår värdegrund" som du hittar i menyn uppe längst till höger.

Hela vår verksamhet ska präglas av våra fyra ledord:

 GLÄDJE

PASSION
GEMENSKAP

HÄLSA


Klara sponsorer till 2kr-matchen mot Hittarps IF den 6:e juni:


Bengt & Göran Svensson i Långared

bygg_in Limmared

CJ Automotive

DROME AB

El-Björn AB

Götessons Industri AB

Heimers Grävmaskiner

IETV Elektroteknik AB

Ji-Bes Bygg AB

K-J Kjöllerströms Revisionsbyrå

Kettil Byggkonsult

Lidhs Trådbockning

Lidhs Verktyg AB

MetallChemie AB

Nittorps Buss AB

Stenssons Emballage AB

Svedbergs

Svenljunga Plåtslageri AB

Tandvärkstan i Tranemo


Om du eller ditt företag vill vara med och sponsra, skicka ett mail till  dif2kr@gmail.com

Grillmatch med Pelles Hamburgare ikväll!
2017-05-24 13:03
Ikväll osar grilloset tätt över Hovet när vi tar emot Halmia kl 19.00.
Då griilar vi Pelle Björklunds goda hamburgare i samarbete med ICA Nära Dalstorp till specialpriset 50kr inklusive dricka.Pelle och ICA sponsrar detta och hela intäkten går till klubben SÅ ställ in middagen hemma och kom på Grillmatchen stället och smaka dessa oslagbara hamburgare. Fina tillbehör utlovas och bland annat Pelles hemgjorda dressing!

VÄLKOMNA!
A-Lag
Tränarnas tankar inför Halmia
2017-05-23 08:43, A-Lag

Imorgon onsdag kommer klassiska Halmia på besök till Hovet. De har endast en förlust hittills men ligger bara en poäng före oss i tabellen. Det är ett lag som har riktigt bra yttermittfältare och en stark målfarlig forward, även deras innermittfält ska vi se upp med. 

Det gäller för oss att ligga rätt i positionerna, ge understöd och hjälpa varandra i försvarsspelet. När det gäller offensiven måste vi vårda bollen och inte ge bort den för enkelt, utan få igång vårt passningsspel på fötterna och variera det med bollar på fria ytor.

Vi har tillbaka ett par stycken från resa och sjukdom så vi ställer upp med en bra startelva samt en riktigt stark avbytarbänk.


Välkomna till Dalshov imorgon onsdag kl.19:00


// Robban & Mojje

A-Lag
Tränarnas tankar inför Assyriska!
2017-05-18 16:45, A-Lag

På lördag är det bortamatch igen, dock är resan inte så lång. Vi möter Assyriska Turabdin från Jönköping och de spelar på Rosenlunds IP. I varje match gäller det att ha fokus hela tiden, även om de ligger i botten av tabellen så är det ett lag som är tekniska, har mycket boll i sig och vill spela sig ur de flesta situationer. Det vi ska tänka på är att ha högt tempo i allt vi gör och inte låta dem få för mycket tid i deras uppspelsfas. Vi ska också fortsätta tro på oss själva och våga spela ut, vi vet att vi kan så det är bara att köra på!


// Robban & Mojje

Fotbollsskola 19-21 juni!
2017-05-16 21:37
Välkomna till fotbollsskola på Dalshov under 3 dagar
Tid:               09:00-15:00
Pris:              450 kr
Mat ingår

Vi kör precis som förra året Landslagets fotbollsskola med anmälan senast 29 Maj.
Anmäl er här:
Om länken inte fungerar direkt, kopiera den och klistra in den i ett nytt fönster
Bo Backlund
2017-05-15 16:32

En av våra stora samhällsbyggare har lämnat oss, Bosse är inte längre med på läktaren.

Bosse har genom åren varit en av de som med energi och stor kunskap varit en drivkraft både på planen, och vid sidan som ordförande för Dalstorps IF mellan åren 1977 och 1988. Som fotbollsspelare hann han med nästan 500 matcher i vårt A lag. En stor strateg som från sin mittbacksposition lät sina lagkamrater veta hur dom presterade.  Förutom att spela fotboll var han även med på den tiden då det fanns ett ishockeylag nästan i varje samhälle. Han var då målvakt, kanske främst beroende på sin skridskoskicklighet…  Bosse var även med och drog igång många investeringar på Dalshov. Byggande av fler fotbollsplaner, större klubbstuga etc, Under de sista 20 åren på 1900 talet var det nästan alltid något bygge på gång. I detta sammanhang måste vi nämna hans trogne vapendragare Arne Lundgren som fungerade som finansminister. Deras arbete resulterade ofta i att det fanns mer pengar i kassan efter att investeringarna var gjorda.  

Förutom det sportsliga var Bosse engagerad politiken, först i Dalstorps gamla kommun och sedan under en period även i Tranemo Kommun som politiker, där främst via fritidsnämnden som det hette på den tiden. Som kännetecken på hans engagemang var hans debattlusta och sinne för humor vilket gav honom många vänner i alla läger

Bosse hann även med att vara med i brandkåren, och var brandkårschef under en period i Dalstorps Brandkår

Bosse vi tackar Dej för den tid vi haft tillsammans

Dalstorps IF

Bo och Anders

Nyheter från vår verksamhet
A-Lag, 24/05 23:38 
A-Lag, 20/05 21:59 
Boll & Lek, 20/05 16:47 
P12, 18/05 18:30