Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Dalstorps Idrottsförening
Passion Glädje Gemenskap Hälsa
A-Lag
A-Lag
Dalstorps IF:s A-lag spelar i Div 2 Västra Götaland 2017. Laget har på kort tid avancerat från Div 5 till Div 2 och i år kvalade vi kvar oss i Division 2 Laget tränas av Robert Björk och Morgan Örn. Goran Bradasic är assisterande och håller i Utvecklingslaget.
Klubbens hemmaarena heter Dalshov och har genomgått stora förändringar senaste åren. Ny arena med konstgräs har byggts och "klubbstugan" byggts till och renoverats med bland annat ett helt nytt gym och nytt kök.
Tränarnas tankar inför säsongens sista match!
2018-10-20 06:38
Imorgon söndag är det dags för sista seriematchen för i år. Vi åker till Kalmar för att möta Berga som spelar för en kvalplats till div.1. Vi spelar för att försöka nå fjärdeplatsen, men då krävs det att vi vinner samtidigt som en del andra resultat går med oss. Efter förra helgens utklassning av serieledande Assyriska så kommer vi göra allt för att avsluta serien på bästa sätt. Det sänder dessutom signaler inför kommande säsong, vi har bevisat att vi hör hemma i toppen, men behöver bli lite jämnare och spela bra även mot lite "sämre" motstånd samt behålla fokus VARJE match! Vi kommer göra om lite i startelvan där Felix Sehlström gör comeback och går in som mittback jämte kapten Fritzson istället för Tommy Bohman och Viktor Lid startar som högerback då Benjamin Larsson går in på mittfältet i Björn Arnessons frånvaro. I övrigt är det samma lag som senast och vi tränare måste be om ursäkt då vi de sista veckorna inte nämnt Daniel Svenningssons frånvaro pga av en axelskada. Tyvärr har han varit borta längre än vi hoppades på, men Daniel har kört rehab och alternativ träning under tiden så han kommer tillbaka starkare och hungrigare till nästa år!

//Robban & Mojje


Tränarnas tankar inför Assyriska
2018-10-12 15:57
Serien närmar sig sitt slut och vi vill passa på att tacka alla för stödet på våra hemmamatcher, men också ett stort tack till alla Er som även åkt på bortamatcherna. Då resorna varit längre i år är det extra imponerande att se Er på andra arenor!!

I årets sista hemmamatch kommer serieledarna Assyriska på besök. Vi har tredjeplatsen att gå för och samtidigt kan vi göra det lite spännande  för Assyriska och Bromölla i toppen, båda har fortfarande chans på serieseger. Motståndarna gillar att spela boll och är ganska vågade i sitt spel, det ska vi bemöta på bästa sätt, vi är förberedda. Seriens skyttekung Simon Karlsson Adjei gäller att hålla koll på, han har gjort hela 28 mål hittills. I övrigt ska vi köra med vårt spel och fokusera på avsluten, vi skapar chanser varje match men det som tyvärr har varit en röd tråd under året är att vi inte gjort tillräckligt med mål på de chanser vi skapat. Alla är i träning och vi gör ett byte från förra matchen, Dennis Karbin startar istället för Zeb Josefsson på vänster mittfält. Dessutom är Felix Sehlström med i truppen igen efter en lång skadeperiod.

Vi hälsar alla välkomna till Dalshov imorgon lördag kl.15:00!

// Robban & Mojje

 
Tränarnas tankar inför Österlen
2018-09-29 08:55
Idag åker vi på vår längsta bortamatch för året. Österlen står för motståndet och vi kommer jaga tredjeplatsen för att förbättra vår placering från förra året. Vi har alla i träning och det blir svårt att ta ut startelvan då många är jämna, vilket också är en styrka. Vi knyter näven och går för tre poäng!

//Robban & Mojje
Tränarnas tankar inför Hässleholms IF
2018-09-21 09:45
Nu börjar serien närma sig sitt slut. Morgondagens motståndare Hässleholms IF krigar på runt kvalsträcket för att hålla sig kvar. De och Sölvesborg kommer nog göra upp om vem som kvalar och vem som åker ur. Det finns dock en chans för dem att hänga kvar om de vinner, så vi måste vara beredda på ett vilt jagande gäng. Framförallt ska vi hålla koll på deras nr.9 (Joel Wedenell) som gjort 13 mål för dem.
Vi gör om lite i startelvan där Tommy Bohman går in på mittbacken istället för Viktor Lid och då Björn Arnesson är avstängd efter sitt tredje gula kort förra matchen så tar Sebastian Forsblad hans plats samt Viktor Johnsson går in i anfallet från start.
Vår chans till kval uppåt är tre poäng och det kommer vi gå för!

Välkomna till Dalshov imorgon lördag kl.15:00

//Robban & Mojje
Tränarnas tankar inför Räppe
2018-09-14 08:54
Imorgon är det dags för hemmamatch igen efter två raka bortamatcher. Räppe står för motståndet och i våras spelade vi 1-1 mot dem, det var vi inte nöjda med så vi är revanschsugna. På tal om revansch har vi alla rannsakat oss själva i veckan efter förra helgens kollektiva kollaps och vi hoppas och tror att inställningen är en helt annan till denna match. Vi ändrar lite i startelvan där Sebastian Forsblad går in från start istället för Daniel Svenningsson och Dennis Karbin gör debut från start istället för Victor Johnsson. I övrigt är det endast Felix Sehlström som ej är tillgänglig. Han är på väg tillbaka från skada och tränar mer och mer, vi har alltså svårt att ta ut startelvan då konkurrensen är hård och många är jämna.

Välkomna till Dalshov imorgon kl. 15:00!

// Robban & Mojje
Spelade matcher
Sön 21/10 14:00
3 - 0  
Lör 13/10 15:00
4 - 0  
Lör 6/10 15:00
3 - 3  
Tor 4/10 19:00
1 - 4  
Lör 29/9 15:00
2 - 2  
Lör 22/9 15:00
1 - 3  
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Dalstorps Idrottsförening, 01/11 20:25 
Dalstorps Idrottsförening, 22/10 13:03 
Dalstorps Idrottsförening, 21/10 19:17 
Dalstorps Idrottsförening, 17/10 21:18 
Dalstorps Idrottsförening, 17/10 17:10 
Dalstorps Idrottsförening, 14/10 07:51