Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Dalstorps Idrottsförening
Passion Glädje Gemenskap Hälsa
A-Lag
A-Lag
Dalstorps IF:s A-lag spelar i Div 2 Västra Götaland 2017. Laget har på kort tid avancerat från Div 5 till Div 2 och i år kvalade vi kvar oss i Division 2 Laget tränas av Robert Björk och Morgan Örn. Goran Bradasic är assisterande och håller i Utvecklingslaget.
Klubbens hemmaarena heter Dalshov och har genomgått stora förändringar senaste åren. Ny arena med konstgräs har byggts och "klubbstugan" byggts till och renoverats med bland annat ett helt nytt gym och nytt kök.
Tränarnas tankar inför Asarum
2018-07-06 08:38
Då var det dax för sista matchen på denna vårsäsong innan vi har 16 dagar ledigt. Vi avslutar med att tjuvstarta första höstomgången med möte mot Asarum i från Karlshamn på bortaplan. Vi mötte dem tidigt i våras och är det enda laget som vunnit mot oss i seriespelet på Dalshov i år. I en rätt händelsefattig match vann Asarum med 1-0.
Vi har revansch att utkräva och kan vi bara mobilisera samma energi och attityd som i dem senaste matcherna har vi stor chans till 3 poäng och fortsatt häng på topplagen inför hösten.
Dem som är borta inför matchen är Felix sehlström som siktar på comeback efter sommaren. Tommy Bohman som är bortrest. 
Max Glans och Andreas Dahlqvist som saknas av olika anledningar. Även Tingström saknas som har haft ett par bakslag efter sin operation tidigare i våras.
Vi åker trots allt med en stark trupp där många är i bra form och har ett gott självförtroende. 
Även Asarum har en bra formkurva där man hade fem segrar på de  sex senaste  matcherna  innan man i förra omgången fick stryk av Lindsdal på bortaplan. 
Vad vi kommer ihåg av Asarum sen hemmamatchen är att dem hade en stark centralinje. Gäller för oss att få stopp på dem där.
Klarar vi det så vill det mycket till om vi ska förlora den här matchen. 

//Mojje/Robban/Eric(Burken) 
Tränarnas tankar inför Råslätt
2018-06-28 10:10

På lördag är det dags för sista hemmamatchen på vårsäsongen. Råslätt kommer hit och ska få känna på den gulsvarta maskinen som börjat komma igång ordentligt. Oavgjort borta mot serieledarna senast och dessförinnan en vinst mot ett formstarkt Berga säger lite om vilken form vi är i, men vi får aldrig vara nöjda, då slutar vi utvecklas! Det som gäller är att fortsätta ha rätt inställning samt jobba som ett lag och tro på oss själva. Vi lägger mest fokus på vårt eget spel, men måste vara beredda när Råslätt har boll för de är absolut inte ofarliga. Björn Arnesson är avstängd och vi har något frågetecken på ett par spelare med skadekänning. Trots det kommer vi starta med en stark "elva".


Välkomna till Hovet på lördag kl. 16:00


//Robban & Mojje


Tränarnas tankar inför Assyriska
2018-06-20 09:37
Daniel Svenningsson

Snart är det midsommar, men innan dess ska vi möta Assyriska som går riktigt bra. Imorgon torsdag åker vi upp till Jönköping och Rosenlunds IP för att möta ett lag som är tekniska, spelskickliga och frejdiga framåt. De vill gärna försöka spela sig ur varje situation och fylla på med folk i offensiven. Kan vi bara ha samma inställning som senast, spela med understöd, jobba som ett lag och ha tålamod så kommer vi göra det svårt för dem. Vi har en go känsla i truppen efter den tunga segern mot ett formstarkt Berga i lördags, men dessvärre har vi lite folk borta:

Ett par killar med skadekänning, Isak Johansson är avstängd och Andreas Dahlqvist bortrest. De som är med är laddade och redo att visa att de ska ha en plats i startelvan. Det är bara att köra!


//Robban & Mojje

Tränarnas tankar inför Berga
2018-06-15 07:03

Imorgon är det dags för hemmamatch mot IFK Berga som vi inte heller vet så mycket om, men efter två storförluster senaste veckan, både i serien och Svenska Cupen, har vi i veckan pratat mycket om rätt vilja och inställning samt att vi ska fokusera mer på vårt eget spel. Vi konstaterar att vi för tillfället inte får till det i avslutsmomenten, vi skapar lägen och chanser men det är det lilla extra som fattas. Vi måste bara fortsätta spela ut och våga, till slut släpper det... I defensiven får vi glömma de två senaste matcherna där vi har bjudit motståndarna på för enkla chanser och på den här nivån blir man straffad för det direkt. Trots detta ser vi fram emot matchen och vi har nästan alla tillgängliga, det är endast Tommy Bohman och Felix Sehlström som kör rehab, men "Boda" tror vi är tillbaka i full träning nästa vecka.


Vi hälsar alla välkomna till Dalshov imorgon lördag kl.15:00


//Robban & Mojje


Tränarnas tankar inför Växjö United!
2018-06-12 08:24

Idag tisdag åker seniorlaget till Växjö för match i Svenska Cupen mot Växjö United. Ett div.3-lag som är anfallsglada och de har inte förlorat än i år. Vår assisterande, Erik "Burken" Andersson, var och tittade på dem i fredags när de spelade seriematch så vi har en ganska klar bild på deras spelidé. Det gäller att vi är beredda på att de kör full fart framåt (så länge de orkar ska tilläggas) men det innebär också att det kommer bli luckor för omställningar för oss. Försvarsspelet, tålamod och att sedan utnyttja vår kondition hela matchen tror vi kommer bära långt. När vi väl får våra lägen gäller det också att fokusera på avsluten som vi haft lite problem med i år.

Spännande med Cup-match och allt vad det innebär!


Robban & Mojje
 
  

Kommande matcher
Spelade matcher
Fre 6/7 19:00
2 - 1  
Lör 30/6 16:00
4 - 1  
Tor 21/6 19:00
1 - 1  
Lör 16/6 15:00
2 - 0  
Ons 6/6 15:00
3 - 0  
Mån 4/6 19:00
8 - 2  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Dalstorps Idrottsförening, 01/07 06:47 
Dalstorps Idrottsförening, 26/06 10:02 
Dalstorps Idrottsförening, 26/06 09:42 
Dalstorps Idrottsförening, 21/06 21:38 
Dalstorps Idrottsförening, 17/06 08:10 
Dalstorps Idrottsförening, 12/06 21:33